ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Καινούργιοι υπολογιστές στα μέτρα σας με εγγύηση καλής λειτουργίας!

Διαλέξτε μαζί μας καινούργιο υπολογιστή προσαρμοσμένο στις καθημερινές σας ανάγκες

Στην GLINK φτιάχνουμε τον υπολογιστή που θέλετε όπως τον θέλετε. Με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες δημιουργούμε την σύνθεση υπολογιστή που σας ταιριάζει, συνοδευόμενη από 2 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας!

Διαλέγοντας από μια πληθώρα τελευταίων μοντέλων βρίσκουμε τις προδιαγραφές που θέλετε ή τις δημιουργούμε με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Επιλέξτε υπολογιστή από γνωστούς κατασκευαστές όπως DELL, SONY, ACER, LENOVO, HP, SAMSUNG, ASUS.

Ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε δημιουργούμε ιδανικές προτάσεις για εσάς. Στόχοι μας η ποιότητα, η αξιοπιστία, η ταχύτητα και βεβαίως το κόστος.

Χρειάζεστε καλό υπολογιστή αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα? Διαλέξτε ανακατασκευασμένο υπολογιστή!

Γιατί να διαλέξετε ανακατασκευασμένο υπολογιστή?

Ανακατασκευασμένο laptop HP 8460p με καινούργιο δίσκο SSD και 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας

Τα ανακατασκευασμένα μοντέλα είναι πλέον αρκετά δημοφιλή στην αγορά τεχνολογίας. Είναι υπολογιστές μεταχειρισμένοι συνήθως παλαιότερης γενιάς οι οποίοι ανακατασκευάζονται δηλαδή αντικαθιστώνται ελαττωματικά τους μέρη με λειτουργικά , γίνεται έλεγχος σωστής λειτουργίας και έπειτα πωλούνται σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από αυτή που είχαν όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι με αυτό τον τρόπο ο πελάτης στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνει ένα πολύ καλό υπολογιστή για τα χρήματά του, για παράδειγμα με 300 ευρώ αγοράζει ένα laptop με επεξεργαστή Ι5 3ης γενιάς , μολονότι είναι παλαιότερης γενιάς, είναι αρκετά δυνατός για εφαρμογές με συγκριτικά χαμηλότερη τιμή από ένα καινούργιο laptop με επεξεργαστή Ι5.

Το πρόβλημα με τους ανακατασκευασμένους στην σημερινή αγορά είναι ότι οι περισσότεροι ανακατασκευασμένοι είναι απλώς μεταχειρισμένοι δηλαδή δεν γίνεται σωστός έλεγχος τους και πωλούνται από τον εκάστοτε έμπορο όπως αγοράστηκαν.

Η GLINK αναλαμβάνει την σωστή ανακατασκευή των υπολογιστών συνοδευόμενη πάντα από 2ετή εγγύηση λειτουργίας όπως ακριβώς εάν αγοράζατε έναν καινούργιο υπολογιστή! Οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές που εμπορευόμαστε απαντούν σε όλες τις μοντέρνες απαιτήσεις καθιστώντας τους ιδανικούς για ιδιώτες και επιχειρήσεις που ψάχνουν για λύσεις τεχνολογίας με χαμηλό κόστος.

Έχετε υπολογιστή αλλά είναι πλέον αργός και δεν σας καλύπτει? Κάντε αναβάθμιση!

Αναβάθμιση σε παλιό υπολογιστή?

Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας συνδυάζοντας χαμηλός κόστος και ταχύτερη λειτουργία

Η αναβάθμιση παλιού υπολογιστή είναι συνήθως η πιο φθηνή λύση για να έχετε ένα λειτουργικό υπολογιστή.

Μολονότι η αναβάθμιση για να είναι επωφελής χρειάζεται να πάρουμε υπόψη κάποιες παραμέτρους όπως παλαιότητα,λειτουργική κατάσταση,όρια του υπάρχοντος υλικού , τις περισσότερες φορές είναι η χρυσή τομή για τον καταναλωτή διότι έχουμε το χαμηλότερο κόστος αλλά και αύξηση δυνατοτήτων του παλιού υπολογιστή.

Στην GLINK σας προτείνουμε λύσεις για την αναβάθμιση που χρειάζεται ο υπολογιστής σας χωρίς κόστος.